Flytten ”klar” och punka under färd

Hästarna tillbaka i sitt nygamla hem.

Så var flytten äntligen klar, typ… Hästarna är på plats i sitt nygamla hem och alla saker är tömda från förra stallet. Det som är kvar är att skura ur boxarna och sen i vår att mocka ur hagen, samt köra bort den grushög jag kört dit för Wiltons skull – men jag har fått lite tidsdispens med tid där så jag har månaden på mig vad gäller boxarna.

Hästarna var snälla att lasta och reste lugnt igår, men resan hann få sig en krydda med dramatik ändå… När vi inte ens var halvvägs kände jag att transporten plötsligt började kännas konstig och mycket riktigt, PUNKA! En sån där gång är man väldigt glad att man har en boogie, så jag offrade fälgen och fortsatte köra resten av vägen – fast i ca 8 km/timmen. Det rykte rejält om däcket när vi kom fram, men skönt att det ändå gick bra. Puh.

Nu måste jag kvickt hitta nåt bra ställe att köpa nya däck, som helst inte kostar skjortan, och tips mottages tacksamt!

Och hörni, tack för snälla kommentarer! Vet inte vilka ni är, men blir så glad för er ändå. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.