Nygammal adress igen och 1-årsjubileum ♥

För 1 år sedan idag klev lille Wilton av transporten efter sin långa resa från Halmstad. Han är en helt underbar liten häst och jag hoppas vårt 2023 blir ett roligt år. Förhoppningarna och planerna finns där i alla fall. ♥

Något jag önskar för oss är att inte behöva byta adress mer… åtminstone inte på väldigt länge. Vi ska nämligen, igen, byta stall – men denna gång tillbaka till norra ön där båda hästarna stått tidigare och där vi känner oss hemma. Tack Lina för att vi är välkomnas tillbaka. 🙂 ♥

Jag trivdes verkligen bra på den gård vi stått nu de tre senaste månaderna också och alla har varit så trevliga och det har varit skönt med möjlighet till ridsällskap nästan varje dag. Men att ha en lekfull unghäst på gården var inget för gårdsägarna och det får jag respektera såklart – så vi flyttar ut redan imorgon.

Det händer saker i livet för alla, så är det – men nu hoppas jag 2023 blir ett lugnt och fint år!

2 svar på ”Nygammal adress igen och 1-årsjubileum ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.