Röntgen, mer medicinering och slut som artist

I brist på nya bilder klämmer jag in den här och fortsätter drömma om våren. ♥

Idag fick jag hastigt och lustigt ett snällt erbjudande om en för mig stallfri dag. Jag tackade ja… TACK Ida och Klara!

Jag är helt slut som artist och vill bara sova även om det är just det som är svårt att få till för dagen. Arwins nätter har senaste veckan varit helt hey baberiba och det känns nu såhär i slutet av veckan.

Igår hade jag telefonmöte med min läkare igen. Jag fick en tid för röntgen av mina händer och fötter, men pga. köer så har jag inte tid förrän i början av mars – på en lördag faktiskt!

Det visar sig att mina inflammationer är kraftiga och därför måste jag nu lägga till ytterligare en medicin till min ordinarie. Läkaren vill inte att jag medicinerar onödigt länge med kortison och Naproxen, vilket inte alls är hälsosamt i längden men som varit och är nödvändig i stort sett dagligen.

Läkarna vill att jag testar cellgifter igen, som komplement denna gång och i form av en spruta per vecka. Vi har bestämt testa i alla fall och se om min kropp klarar sprutor bättre än de tabletter jag fick för tre år sen. Månatliga blodprov och uppföljning av biverkningar sker tätare i början. Tusenlapparna rinner iväg såhär i början av året på läkarbesök och mediciner, men jag är SÅ glad att jag bor där jag bor med min sjukdom. Ca 25000kr/månad kostar min medicinering egentligen…

Nog om det.

Hör ni, den här vintern -vad ska man säga? Fler än jag som längtar till våren i år? Vi får se hur tiden fram till slutet av maj kommer se ut och vad Wilton och jag hinner med. Jag gör så gott jag kan med ”träning” i hagen om kvällarna när underlaget där tillåter. Vi har fått till fina små pass senaste veckan och han är så himla lättlärd och verka tycka all träning är skoj. ♥

Vi fortsätter öva på följa- och flyttaövningar, longering i skritt, att kunna ”sända” iväg honom ut på volten för bara en armlyftning som vägvisare osv. Jag längtar till barmark så vi kan ta den fina grund och förståelse han börjar få nu vidare.

En sak är säker. Jag har haft sån tur att få såna FINA djur! Ingen nämnd och därför ingen glömd. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.