Slut på istiden, tack

Grizzlan bar mig ut på en härlig skogsrunda idag. Han är bara bäst. ♥

Wiltons aktivitet får fortsatt ske i hagen om dagarna och man tager vad man haver. Här om kvällen tog jag bort plasten kring höbalen och använde den som desensitiseringsredskap. 🙂

Nu vill jag att den här istiden ska vara över. Varje kväll får jag gå och bära grus i ca en timme för att Wiltons på säkert sätt ska kunna gå in till stallet. :/ Och det värsta av allt, min grusreserv som jag köpte efter nyår är nu slut och igår hörde jag att Åkerigrus hade SLUT på grus så inget mer finns att köpa! :/ Snälla Tomten, Tingeling eller nån som man kan be till – låt det nu vara ordentligt med snö fram tills det är dags för trygg barmark igen.

Till något helt annat. Nu har jag gjort min första arbetsvecka på mitt nya jobb. Jag har riktigt fin utsikt från kontorsfönstret och det lär bara bli allt finare när vårens grönska slår ut. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.