Wiltons planer på is, bokstavligen.

Den här veckan hade jag planerat med min tränare att göra några träningsutflykter med Wilton. Jag hade som litet mål att åtminstone ha honom insutten och skrittad på nu över nyåret. Men vi har fått lägga de planerna på is… bokstavligen. Jag kan inte riskera att ens försöka lasta och åka med Wilton med det här underlaget.

Vi får ta det när det blir bra läge helt enkelt, men visst känns det lite snopet när jag nu har den här veckan ledig med tid till just extra tid för utflykter till ridhus som vi hade planerat.

Som det är nu försöker jag hålla efter så mycket jag kan med att grusa vägen till hagen och de partier som till och med i hagen blivit isiga för Wiltons barfotafötter. ♥

Grizzly har påbörjat året med ett pass löslongering/lösgalopp på ridbanan och långtur i skogen.

Hörni, jag längtar till våren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.