Nedräkning x 2

Ut ur dimman från ett par (för) hektiska veckor ser jag nu en ljusning några dagar innan nästa dimma tätnar. Jobbdagar i Ö-vik och många pendlingstimmar har gjort att dygnets timmar plötsligt blivit på tok för få…

Nedräkning har nu börjat till två stora happenings i närtid! Idag är det dagen för dagen före dopparedagen vad gäller vår årliga resa till Sweden International Horse Show i Stockholm! 😀 SOM jag längtar! Hästvakt är fixad och hundarna har det gott med A och A hemmavid. ♥

Nedräkning nummer två är än större faktiskt. Igår gjorde jag min sista jobbresa till Ö-vik, så nu är det lite drygt tre veckors jobb kvar innan jag slutar min tjänst och går på tre veckors ledighet innan jag börjar på nytt jobb efter nyår! 😀

Hästarna går på lite halvfart nu men det känns som att det inte gör något faktiskt. De mår toppen och har det bra och mycket väntar dem framöver. Wilton är ju barfota fortfarande och kommer vara så i vinter, så vi får passa på när underlaget tillåter helt enkelt. Det finns mycket vi kan ”träna” på inne i stallet också övriga dagar, så som t.ex. att stå i spolspilta! 🙂 Jag har låtit honom stå uppställd där senaste tiden när jag pysslar om honom, så platsen är helt trygg innan jag börjar spola.

Från och med december kommer jag ta in mer hjälp med Grizzlan också, vilket känns bra för både mig och mina gossar. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.