Jag tror det måste bli en till…

Ibland ser han så väldigt BEBIS ut 🙂 ♥

Jag börjar med det bra. Hästarna mår fint och har fått en början till en ”hö-kiosk” i deras hage. Tidigare fanns liksom bara ett tak, men eftersom hästarna bara sparkar ut och trampar ner allt hö i balen så stänger vi nu in den lite som skydd mot onödigt spill. Jag ska komplettera med ett slowfeedingnät också har jag tänkt, men det är ingen brådis med det. Det blir kanske ett sånt köp på den kommande stockholmshelgen i hästens tecken! 🙂

Wilton har hittills stått lugnt och fint på stallgången men jag tar inte loss hans lina som en liten säkerhetslina OM han skulle råka få spunk. 😉

Till något mindre bra. Jag tyckte i början ha fått bra effekt i båda fötterna efter min behandling, men vänster fot kändes inte lika bra som höger – och mycket riktigt har den börjat värka nåt helt galet nu senaste dagarna. Läkaren trodde ju redan innan att jag skulle måsta göra om behandlingen minst en gång till, och jag tror hon har rätt…

På måndag får jag skriva och hoppas få en tid. Det bökiga nu är att få till livet utan nöd-backup vad gäller hästarna. Med behandling får jag inte (och kan inte) belasta foten på 24 timmar – men tajmar jag det som senast så kan det funka. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.