En bra känsla

Nu har vi känt oss för ett par dagar på nya stället och hittills har jag en bra känsla. Hästarna verkar trivas och vad jag hört hittills så har de skött sig bra. 🙂

Hästarna har fått göra sig hemmastadda i lugn och ro med att bara gå i hagen utan annan aktivitet än in- och utsläpp och mys och ompyssling i hagen om kvällen. Ikväll delade jag på dem för första gången, vilket för Wilton innebar att bli lämnad ”ensam” i hagen. Som tur är hade han ikväll grannarna kvar, så helt ensam blev han ju inte ändå.

Grizzly fick inviga ridbanan på lina en stund och han var väldans pigg och såg fin och fräsch ut. Han har ju vilat i två veckor nu så det finns väl energi att ta av… 😉 Wilton fick därefter egen tid genom att komma in på stallgången, helt ensam i stallet. Det är ju något som Wilton har blivit stressad av tidigare på nya ställen, men han skötte sig helt perfekt ikväll. ♥

Fortsatt i veckan kommer jag försöka klämma in träning för båda grabbarna och om allt går enligt plan ska vi iväg på en utflykt redan nu på söndag då det vankas löshoppning igen i Timrå. Jag längtar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.