Hästarna har ny adress – igen!

Puh. Att flytta är ett himla företag varje gång. Jag är nyfiken hur många steg jag gick igår och hur många vändor jag bar saker hit och dit. Hela dagen gick åt till allt möjligt fix kring hästarnas flytt men nu är jag i alla fall i stort sett klar. Jag var med på insläppet igår och hästarna var totalt coola men tycktes smått förvånade när de fick gå in och sova på sprillans nya satinlakan. 🙂 Strax ska jag åka dit och hjälpa med utsläppet också såhär första gången.

När vi precis kom dit verkade både Grizzly och Wilton direkt finna sig till rätta i sin nya hage i alla fall. (Det fanns ju mat…) 😉

Är ni nyfikna att se var vi flyttat så kika på filmen här nedan om ni vill! TACK Ida och Tim för hjälpen att köra hästarna! Nu hoppas jag att vi flyttat klart på vääldigt länge…

Första intrycket av nya stället är väldigt bra i alla fall och alla människor verkar väldigt trevliga. Det tycker jag i och för sig för det mesta. Tack till E för tiden hos er, även om den blev kort! 🙂

Grizzly fick i fredags nya skor samt sin årliga munkoll och även vaccination. Jag ska så småningom försöka synka ihop både fotvård och vaccinationer på hästarna men det får bli senare. Nu ska de få bo in sig ett par dagar här på nya stället och sen hoppas jag hitta ny inspiration och motivation igen att fortsätta träningen med båda mina godingar. ♥♥

Tips: Glöm inte att ändra på ”kugghjulet” på videoinställningarna till så hög kvalité som möjligt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.