Snart flyttdags

Mina guldklimpar ♥

Jag har som jag nämnt bestämt mig för att flytta hästarna igen. Jag saknar att ha en ridbana på gården, särskilt nu när jag måste försöka vara så tidseffektiv jag bara kan om kvällarna – och jag tycker ju om att jobba hästarna från marken ganska mycket, vilket är skönt att ha utrymme för nära och lättillgängligt. Det är fler saker som också gör att jag flyttar, men nu ser jag bara fram emot nästa helg – när flyttlasset går, lördag närmare bestämt! 🙂

Grizzly och Wiltons nya hage är redan preppad inför deras ankomst. ♥ En bal är utkörd (nej, så klart inte öppnad än) och nu väntar bara inflytt. Den här veckan får gärna swisha förbi så snabbt den bara kan. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.