Ont…

Helgen är alldeles snart slut och den blev jättebra i många delar, men pricken över i som jag sett fram emot, hoppträningen med Grizzlan, blev inte av. Jag avvaktade till sista stund men fick ställa in. Vi får snart ta omtag på vår träning för just nu är det verkligen snudd på obefintlig. G känns i alla fall fräsch och fin när jag väl rider, så det är åtminstone skönt.

Jag fick ju som sagt behandling direkt i led i båda mina fötter i fredags och det jag misstänkt skulle bli värre, än både handled och axel som jag tidigare fått injektioner i flera gånger tidigare, stämde… F** vad ont det gjorde stundvis. Tydligen nervtätt där och det kändes under hela kvällen och natten då det värkte nåt helt galet. Jag fick ta värktabletter för att kunna somna. De närmsta 24 timmarna efter injektionerna fick jag inte lägga vikt på fötterna, så soff- och därefter sängläge var det som gällde.

Sen dess har mina fötter varit som ”nerv-ömma”, är det närmast jag kan beskriva det. När tårna böjs ilar det i hela fötterna, men jag hoppas att det ska ge med sig snart så jag ens kan börja känna om själva behandlingen gett någon effekt på inflammationen.

Hur som helst. GALET mysigt och roligt att hänga en hel dag med Ida, Tim och familjen i lördags! Vi hade en spännande utflykt inplanerad och vill ni kan ni följa med oss på delar av den här i videon nedan. 🙂

1 svar på ”Ont…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.