Wilton mätt och dags för lite fler sprutor

Tjat kanske lönar sig igen. Jag har fått en tid hos läkaren nu för behandling direkt i led i mina fötter. Det känns lite gruvsamt ska erkännas, men jag HOPPAS det kommer funka! Efter två försök i axeln och efter fem försök i min handled så hade ju den direkta ledbehandlingen bra effekt, peppar peppar. Problemen där trodde jag aldrig skulle gå att komma till rätta med, men inflammationen gav med sig till slut efter över 2 år!

I helgen väntar mycket skoj, bara mina fötter inte är för onda efter behandlingen. Vi ska hänga med Ida och Tim stora delar av lördagen med, såklart, massa hästiga aktiviteter. Därtill middag och surr till sen kväll. ♥

På söndag har Grizzly och jag vår månatliga hoppträning och jag hoppas jag är i form för det då.

Igår mätte jag Wilton igen, mest för att det är roligt att följa! När Wilton kom till mig i februari så mätte jag honom efter någon vecka. Han var ju då snudd på 157 cm i manken men jag mätte inte bak då. (Wilton var inte direkt så bra på att stå still då så vi konstaterade bara att han var bakhög, haha… ) Igår mätte han 158,5 cm i manken och drygt 161 cm vid korset. Han är snudd på exakt 2 år och 4 månader nu, även fast han snart räknas som 3-åring. Jag tror Wilton, för mig, blir helt perfekt. ♥

Nu önskar jag alla jag känner och inte känner, en riktigt trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.