En svacka

Ett snabbt hej från mig som är inne i en svacka. Det är inget nytt och inget oroande, för den här tiden är den liksom mest omotiverande för mig varje år. Lägg därtill mycket som ligger i rullarna och kommer förändras, förhoppningsvis till det bättre men det återstår att se. Lägg därtill alltmer svullna och värkande fötter som ställer till det mer än jag tycker ska vara nödvändigt. Note to self att kontakta läkaren igen för att återigen be om direkt-injektioner i led istället för att bara gasa på med kortison och smärtstillande.

Alla djuren mår bra men går på lite halvfart just nu. Tävlandet denna säsong kan jag nog bara glömma. Jag har en tävlingshelg ”kvar” som jag hade hoppats på – men jag fortsätter att hålla det öppet till sista stund. Det är ju ”bara” en dressyrklass, dvs. inget som Grizzlan inte skulle klara av så vi avvaktar innan jag vet om vi kastar in handduken helt denna säsong. Typiskt att jag hann betala alla licenser…

Det är också dags att boka in lite hälsokontroller och sånt småfix för mina kusar. Munkoll x 2, vaccination för Grizzly och hovslagare x 2.

Kämpa Elaine, det är snart vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.