Wilton har löshoppat igen ♥

Snart 2 år och 4 månader gammal ♥

Söndag morgon och en väldigt dimmig sådan fläckvis. Stallkamraten Melina och jag lastade våra 2-åringar och begav oss ut till Timrå ridstadion. Det var löshoppningsdags igen! 🙂 Det är på pricken fem månader sedan vi var där senast för hästarnas första ”löshoppning”, då de fick bekanta sig med ridhuset och bommarna – och springa tillsammans över ”hindren”. 😉

Vi hade tider bokade 9.00 och 9.20. Melina var snäll och gav mig och Wilton första tiden, då vi idag bestämt att låta hästarna vara själva under löshoppningen jämfört med senast, vilket såklart innebar att de fick vara själva under respektive väntetid också. 40 hemska minuter utan sin bästis, Vito, sa Wilton! 😉 Skämt åsido är det nyttigt att W får känna de där känslorna, och ja, jaga upp sig lite men sen ta sig igenom det och lugna ner sig – på egen hand, vilket han gjorde idag. Men det var skönt att vi som sagt fick den första tiden så Wilton fick springa av sig lite av den energin som bubblade i hans kropp innan jag skulle vänta med honom utanför. 😉 ♥

Spänd och ganska stressad körde han slut på det mesta av sitt krut redan innan vi började hoppa – men löste allt på fint sätt ändå tycker jag. Jag är SÅ nöjd över honom och längtar att se hur han utvecklar sig med tid, mer träning, mognad och tillväxt. ♥

Vill ni se hur det gick på löshoppningen? Kika på filmen här nedan vetja! 🙂

TUSEN TACK Melina för trevligt sällskap som alltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.