Höstrusk

Klipp klipp

Det räcker med något dygns ruskväder så känns det som att det varit ihållande i flera veckor. Haha, jag vet att jag inte är gjord av socker men det jag är gjord av har liknande egenskaper. 😉

Hästarna ser sådär förtjusta ut i vädret också kan jag lova, särskilt när det stormar och blåser. Man är smått nyfiken hur de tänker, egentligen, såna gånger. De har ju faktiskt en ligghall att gå in i, men de väljer ofta att stå ute.

Wilton har som ni ser på bilden påbörjat sin process med klippning av hans väldiga man. Jag säger process för det är alltid nån tåt som trollas fram de närmsta dagarna såhär efter klippning – och jag vill inte råka klippa för kort från start. 🙂 Jag önskar att W hade liknande svall i pannluggen också men än så länge är den mer blygsam.

Efter hoppträningen i lördags har Grizzlan fått sig en lugn uteritt i skgoen och därefter ett joggpass på ridbanan. Note to self är att leta fram min pannlampa nu!

Jag fortsätter att försöka ”slänga ut nät” om ridsällskap… Jag trivs ju bäst med sällskap så är det någon som rider ut kvällstid om vardagar alt. när som helst under helger, i krokarna runt centrala ön, och kan tänka sig göra sällskap så hojta gärna till! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.