Hoppträning och covid?

Jag och min hoppköttbulle har varit på hoppträning ♥

Jag åkte dit rejält på ”nånting”, kanske covid? Vi hade inga hemtester hemma och eftersom vi i hela familjen varit sjuka så åkte ingen av oss och köpte något test heller. Men den här förkylningen har varit annorlunda med hemsk hosta, hoppande feber och NOLL energi.

Senaste dagarna har jag börjat må bättre men har inte kunnat rida på ca 1,5 vecka. Jag tog ett lättare pass på rundbanan i fredags för att känna efter, eftersom jag var anmäld till hoppträning igår, lördag. Det gick över förväntan att rida eftersom man i hoppträningar får lite paus mellan varje ekipage. 🙂 Grizzlan har ändå ridits några dagar i veckan av medryttaren, TACK J!

Jag kände mig galet ringrostig, men vi hoppade som tur är bara bebishinder som knappt går att kalla hinder. Jag längtar dock redan till nästa gång och hoppas ta mig i kragen och rida bättre då. 🙂 Kul hade vi i alla fall, både Grizzlan och jag. Han älskar verkligen att hoppa. ♥

Förresten, gissa vem som var med på träningen igår? Ida! 😀 Vill ni kan ni kika lite på hur det såg ut när vi träffades igen efter ”en hel sommar” ifrån varandra. 😉 Ida påminde mig om att använda min säkerhetsväst på träningen, men jag stör mig lite på att den nog är lite lång i ryggen för mig, för den petar upp som en puckel bakom min nacke liksom. Jag ska försöka vänja mig…

Klicka ”titta på youtube” så ser ni filmen bättre. Välj även i kugghjulet den högsta upplösningen vetja. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.