Söta föl och i valet och kvalet för tävling

Jag går rakt på sak vad gäller rubrikens andra del. Jag är i valet och kvalet om jag ska anmäla till tävling alls i år. Jag har tre helger i oktober som skulle kunna vara aktuella för mig och Grizzlan, sen är det paus fram till maj nästa år, vilket blir samma månad som Wilton ska vara förberedd och klar för treårstest. Ja nu går jag tiden i förväg absolut, men det är så jag ”förhandlar” med mig själv i vad jag ska göra i närtid. 😉 Då borde jag passa på nu? Jag vet inte om vi har gjort några jättekliv utvecklingsmässigt pga. vår långa konvalescens, men har jag och Fläcken en bra dag tror jag faktiskt vi åtminstone kan tangera våra pb´n tillsammans – och vi tävlar ju, återigen, bara mot oss själva. No harm done liksom, eller hur?

Senare idag ska jag iväg och träna ett pass för JH igen och jag längtar. Senast hade jag ett rus i flera dagar efteråt men vet att det hänger mycket på min dagsform i kroppen i vad jag lyckas/orkar/kan få till på ryggen. Jag har inte tänkt på det tidigare, men har läst om flera med reumatism som faktiskt tävlar i ”paraklass” i dressyr. Mätbara nivåer på sjukdomen och nivå på medicinering går inte att mätas till högre för min del, så om de ”kvalificerar” sig till paraklassificering, så borde jag göra det också? Kan dock väldigt lite om det hela, men det kanske skulle vara att ta reda på mer om, om det blir så jag fortsätter tävla mer i framtiden?

Nog om det. Nu vill jag visa ett par bilder på två Power-föl, bokstavligen. Båda är efter hingsten, Power och är båda ett par riktigt fina exemplar. Hoppas de fortsätter växa till sig och utvecklas på det här fina sättet. ♥

Veckan som kommer har planering som gör att jag kommer känna att jag lever… Jobb 100%, ensam med Arwin och hundarna större delen av veckan, filmning och fotografering på Bergsåkerstravet inför auktionen och två egna hästar att ta hand om. Heja mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.