Helgen och vecka 34

Sol, vindstilla och alldeles underbart bakom dessa favoritöron. ♥

Efter en minst sagt blöt helg så vände det och blev en helt magiskt fin söndagskväll. Jag och Grizzlan passade på och tog ett primiärpass på rundbanan. Efter detta regn var underlaget helt perfekt när det annars kan vara ganska hårt vid torrare perioder.

I övrigt har helgen inneburit massa familjetid med små utflykter till bl.a. IKEA och Selånger marknad. Utöver det städning både hemma och på ”Loftet” inför veckans gäster.

Vecka 34 är det inte lönt att jag försöker göra någon noggrannare planering utan jag får ta dagarna på volley så gott det går. Preliminärt rids Grizzlan onsdag och fredag av sin medryttare och däremellan hoppas jag hinna med att rida så gott jag kan. Även nästa vecka är smått kaos i kalendern och jag vet knappt var jag ska börja få att få ihop det… Jag testar med ”en dag i sänder”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.