Stjälpredor ♥

Nyfikna och sällskapssjuka stjälpredor ♥

Veckan inleddes med en vilodag för Grizzlans del. Istället bytte jag ut nån söm som gjorde att ena bakskon ”lät lös”, dvs. slitna sömmar som hörs fastän skon faktiskt sitter – än så länge… Det är bara en tidsfråga innan skon tappas så därför gjorde jag en insats som förhoppningsvis håller den kvar tills hovis kommer på torsdag.

Wilton har fortfarande lite myror i brallan när jag tar in honom på stallgången ensam utan sällskap, men jag hoppas det ger sig snart. Medan jag borstar honom binder jag honom i den ”Blocker Tie Ring”, som Ida och jag gjort själva. Där lär han sig sitta fast, men om han skulle få spunk eller bli rädd så ger den med sig lite utan att släppa honom lös – de är SÅ bra tycker jag!

Titt Wiltons långa man… snart är det dags för hans make over va? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.