Full rulle och vecka 30

Semester. Valpmys/uppfödarträff i Härnösand med kära återseenden. Besök hos Ida och Co i Gnarp. Bad med familjen. Besök av bror med barn i dagarna tre. 3-årskalas. Bakning x flera. Potträning. Fix i nya stallet. Fix i trädgården. Fångst av en Wilton på rymmen. Ridning och arbete från marken med Fläcken. Full rulle! 🙂

Kommande vecka, 30, ska jag återigen jobba lite men hoppas att det blir med betoning på lite…

Grizzly har känts fin i veckan och ikväll fick han ett pass från marken. Jag fick nämligen en smärre chock när jag kom till betet och inte såg till Wilton! Jag ropade på honom och hörde till slut knak och brak i dungen ovanför hagen. Där kom han, UTANFÖR hagen! De övriga tre hästarna var kvar på rätt sida tråden, så jag törs inte säga om W blivit rädd för något eller vad som kan han hänt… Bara han vet. Hur som helst så hade jag sån tur att han kom fram till mig direkt, men eftersom det inte gick att gå där han var och ingen öppning på hagen fanns nära, fick jag försöka få honom under tråden. Det var lättare sagt än gjort med bara två armar. W har ju såklart respekt för tråden och flög bakåt när han kände tråden mot halsen/manken när jag försökte locka in honom samtidigt som jag lyfte tråden. Det gick sådär! Jag hade sån tur att Elisabeth var i stallet intill och kunde komma och hjälpa till. TACK för hjälpen! 🙂

Hästarnas vecka är lite grovt planerad cirkus såhär:

Måndag: Bommar på ARK?

Tisdag: Uteritt alt. vila (om jag hinner mellan de utlovade åskskurarna)

Onsdag: Uteritt

Torsdag: Dressyrpass

Fredag: Uteritt

Lördag/Söndag: Flytt till nya stället för hästarna, inte klart än vilken av dagarna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.