Vecka 29 – en riktig semestervecka

Nu går jag in på min andra semestervecka. Tanken är faktiskt att jag verkligen ska ha semester från jobbet den här veckan. Lyxigt. 🙂

Vädret ska tydligen bli något bättre också och planen, utöver att hänga med familjen, är att hänga med mina fina hästar. Torsdag till lördag kommer min bror med sina två barn, så planeringen för Grizzlys del blir lite därefter – ungefär såhär:

Måndag: Uteritt (medryttare?) alt. vilodag

Tisdag: Dressyr på ridbanan

Onsdag: Uteritt

Torsdag: Longering

Fredag: Uteritt (medryttare?)

Lördag: Vilodag (möjligen lite barnridning)

Söndag: Uteritt alt. en liten utflykt till någon ridbana? Jag har ju semester för tusan! 😉

Igår kväll fick G ett longeringspass. Det var inte igår! Jag vill ju helst arbeta honom från marken minst en dag i veckan och nu har det gått ca 6-7veckor sedan senast. Det är såklart förutsatt att han är fräsch och ett sett att se från marken att han faktiskt är det.

Idag väntar utflykt i hundarnas tecken! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.