Flytt till grönare hage igen och hejdå till Ida och Manne

Tillbaka i nygammal hage med grönare gräs

Senaste dagarna har sugit musten ur mig så jag känner mig bakis med tillhörande krämpor. Semester hittills har inte inneburit vila direkt, om man säger så. Men allt är självförvållat, så jag klankar inte på någon utöver mig själv. 🙂

Hästarna fick igår kväll flytta över till hage nr 1 igen, där gräset är lite grönare just nu. Jag hoppas maten räcker i de två veckor vi har kvar på betet innan flytten.

I samband med flytt av hage lastade Ida sin Manne och tog allt sitt pick och pack och flyttade hem till deras gård i Gnarp! SOM jag kommer sakna dem… ♥

För er som vill kika finns en ny video att se från gårdagen och smått och gott från senaste veckan. Ida har fixat inför Mannes hemkomst och jag har haft ett litet projekt med att fixa en egen hemma-sadelkammare. 🙂

Filmlänk för er som vill titta. Ni som inte vill se, klicka inte! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.