Från kaos till ordning och reda, och nya bilder på Cala Bona ♥

Cala Bona (samtliga foton av honom av Leena Kahisaari)

Ni vet såna där surdegar som ligger och surar vecka efter vecka, ibland så länge som månader och kanske till och med år? En, eller snarare fyra såna har vi… våra förråd!

Igår tog vi äntligen tag i det och rensade samt åkte och köpte in hängare, krokar, hyllor och lådor för att kunna stuva undan och sortera upp allt effektivt. Vilken skillnad det blir! Det är så himla tillfredställande att se när det går från kaos till ordning och reda.

Ett av förråden har varit ”mitt” där jag förvarat utrustning jag inte använder, vinterkläder (stallkläder) etc. Det börjar just nu förvandlas till en riktig sadelkammare! MIN sadelkammare! 😀

Nu i samband med flytt av stall kommer jag såklart ha det jag använder dagligdags i stallet, tillsammans med nödvändiga saker såsom sårrengöring, bandage med mera. Resten kommer jag förvara här hemma hade jag tänkt. Det har ju blivit en hel del saker genom åren… så märkligt? 😉

Idag fick jag nya bilder av Cala Bonas ägare, ni minns hingsten vi hjälpte till att visa på Kriterieauktionen 2019? Cala Gårds förstsålde och stolt uppfödare. Han är numera valack och har börjat visa fina resultat med flera segrar på banorna. Titt så fin han är… Han har dessutom en personlighet som är helt fantastisk enligt ägarna. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.