Fölmys och snart hagbyte igen

Cala Karamell! ♥

Nyss hemkommen från hästarna och idag fick jag faktiskt sällskap, en liten bit, av resten av familjen. Dock fimpade de mig när Arwin kom hem till sin lekkompis. 😉

Under tiden barnen lekte red jag ett joggpass på Grizzlan. Han kändes framåt och fin och var mjuk som smör i slutet av passet. Sakta men säkert bygger jag på lite mer allteftersom jag känner hur han orkar och känns för dagen. Fortfarande snälla linjer och något enstaka varv på 20-metersvolt. ♥

Wilton har hittills under betesperioden endast fått mineraler som tillskott, annars bara ätit det goda gröna. Nu har jag precis börjat ge honom lite extra protein inför hösten. Hästarna ska återigen få byta hage i helgen, tillbaka till hage 1 igen där återväxten ser bra ut. Bara lite drygt ett par veckor kvar nu på betesperioden för i år för mina hästar!

Här om dagen var jag och hälsade på Cala Gårds senaste tillskott, en liten lady som fått namnet Cala Karamell. Så härligt det är med föl alltså. ♥

Cala Joy till vänster och Cala Karamell till höger, båda efter hingsten Power! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.