Semesterish och en sista utflykt tillsammans?

Tre hela sköna veckor går jag nu på semesterish! Jag har egentligen bara en veckas ordentlig semester, dvs. där jag inte behöver jobba alls – men båda nästa vecka och vecka 30 måste jag göra några enstaka timmar till någon halvdag här och där. Dock flyttar jag hem hela arbetsstationen med skärmar och dylikt så jag kan jobba effektivt de stunderna.

Igår kväll var jag och Ida med våra hästar till Alnö ridklubb och red ett lättare joggingpass med travbommar. Vi slog på stort och avslutade med var vårat skutt över ett hisnande räcke på säkert 40-50 cm! 😉

Jag klagar återigen på flugor och köttätande broms som stör oss just nu. Grizzly blir så upprörd och slänger med hela huvud och hals när de större sätter sig för att ta en tugga på honom – och jag förstår honom när han blir sådär arg! Jag blir själv kränkt! 😉 Man glömmer snabbt dessa sommarplågor som ju faktiskt är ett stående inslag varje sommar…

G kändes segis och som sagt upprörd av flygfäna i början, men kändes ganska fin på slutet av passet. Ikväll får han en lugn skogsrunda med sin medryttare medan jag städar Loftet inför nya helggäster igen. 🙂

Idas sambo, Tim, följde med igår och ”jobbade som proffsfilmare”, se här nedan om ni vill. 🙂

(Tips! klicka på rutan ”titta på YouTube” och välj i kugghjulet högsta inställningen vad gäller kvalitet för att slippa se suddig film) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.