Anmälda till hoppträningar i höst

Om man bortser från de galet jobbiga och klistriga flugorna, de hungriga myggorna och den envetna bromsen så blev gårdagens ridtur bra! Jag red hem till hemmabanan och red ett kortare joggingpass där – sedan skritt tillbaka till betet igen.

Jag gjorde faktiskt något igår som jag riktigt ser fram emot. Jag anmälde mig och Grizzlan till höstens block av hoppträningar på Älva Gård, som ligger precis granne med hästarnas nya bostad! Fyra lördagar, en gång i månaden från och med september är vi anmälda till. 🙂 Det känns bra att vi har två månader på oss att komma tillbaka, båda två, till bättre träningsform så vi orkar med. 😉

Ikväll är jag och djuren ensamma hemma, så det blir 100% tid och aktiviteter med dem. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.