Veckoplaneringar

Bild från exakt 1 år sedan, träning på Nysäter.

Mina planer inför hösten för Grizzlans del förutsätter att jag prioriterar tid på ridbanan igen och inte bara uteritter. Jag tror helt klart att det gjort gott för G så det är inget jag ångrar. 🙂 Hans välmående och hälsa går alltid först såklart. Hans mages välmående är lite FÖR välmående fortfarande men det ger sig ganska snart med mer ridning. ♥

Riktiga veckoplaner ska jag återuppta för att få en överblick så hans pass över veckan blir fördelade på bra sätt och så jag får en översikt över att han får allsidig träning. Som småbarnsmamma (med ledbesvär…) är det sällan det går att ha planerna ristade i sten, men jag får bättre självdisciplin om jag gjort en plan.

Preliminära planen för vecka 27:

Måndag: Vila med ompyssling

Tisdag: Jogg på hemmaridbanan

Onsdag: Bommar på ARK? (ARK = Alnö ridklubb)

Torsdag: Uteritt

Fredag: Uteritt (medryttare)

Lördag/Söndag: En uteritt och en jogg på hemmaridbanan

Wilton ska troligen också på liten miniutflykt till ARK i veckan, mest som sällskapsherre åt hans bhästis, Vito, men det blir såklart en nyttig liten ”träning” för honom också. I övrigt har W ren sommarsemester med bara ompyssling utöver fritt betesliv med kompisarna. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.