Midsommarhelgen 2022

Taggade för små grodorna runt midsommarstången! 😉

Midsommar 2022, en att minnas! Vilket väder, fullspäckat bullerbyaktigt schema non stopp och besök på stranden två dagar i rad. Vilken fullträff vädermässigt va?!

Vi har haft besök över midsommar och det har varit fullt upp, men trevligt fullt upp. Dansen kring midsommarstången blev en puffig sådan eftersom Arwin var precis nyvaken och inte direkt totaltaggad för dansen som jag tvingade med honom på. 😉 Jag fick kånka runt, runt, runt honom på höften hela tiden – men det var det värt. ♥

Ridning har det blivit också, dock inte på självaste midsommarafton. Det är VARMT för hästarna och nu vill man mest göra det så bekvämt som möjligt för dem. ♥ Ridning blir därför endast tidig morgon eller sen kväll för att försöka undvika den mest tryckande solvärmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.