Team Grizzly

Måste man, så måste man! /Grizzly ♥ #kissnödig

Höstens förändringar är många vad gäller mitt liv med hästarna. Det är alltid lite läskigt med förändring, just för ovissheten i stunden. Men, det kan ju bli bra också, kanske riktigt bra? 🙂 Jag måste lära mig tänka så och inte oroa mig för worst case hela tiden.

Utöver min familj så betyder mina djur allt för mig. Med det sagt så vet jag att min sjukdom och livet som småbarnsmamma inte tillåter hästägande fullt ut som det var för några år sedan – så därför har jag länge gått i tankarna om att hitta en delfodervärd till Grizzlan. Han är min hjärtehäst, så jag vill att det ska kännas rätt – annars får det vara. Jag har andra, liksom ”nödraketer” som backup-planer om det skulle vilja sig så – men jag hoppas det här ska funka! 🙂

Senaste veckan har jag träffat en tjej som nu provridit Fläcken två gånger – och hittills verkar det vara ömsesidigt positiva intryck och jag hoppas det fortsätter så till ett bra samarbete kring Grizzly framöver! Heja Team Grizzly?

Det var nyttigt att se G från marken igår kväll. Det går inte ens att linda in det längre… han brukar kunna bära upp sig och inte se så köttbullig ut när man rider honom, men haha, det här tar alla rekord. Han ser ut som en Ardenner. En mätt sådan. Från och med nu är semestern slut för hans del och han ska röra på sig minst 5 dagar per vecka. Vikten måste NER.

Wilton och jag hade liten mysstund i hagen igår kväll, fotat av Ida. Tack! ♥

Nu önskar jag alla jag känner och inte känner en härligt GLAD MIDSOMMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.