Tävlingstankar och nedräkning

Mina fina grabbar ♥

När man varit borta från något länge så glömmer man nästan bort hur det är. Så har det blivit med tävlande och tävlingstankar överlag för mig, sen i höstas, av anledningar ni redan vet om. 🙂

Nu är ju Grizzly igång om än inte i bra form, än. 😉 Jag ska försöka steppa upp hans konditionsträning nu och även jogga igång honom lite mer på bana samt om ett par veckor- börja lägga in lite träningar förhoppningsvis. Vi har ju nedräkning nu till något som kommer bli lite av en prövning för mig… Ida och Manne flyttar ju ifrån oss och därmed tappar jag min partner in crime ”lillasyster”, sällskap och stöd – sådär varje dag till vardags menar jag nu. ♥

Kommer jag att hitta rätt motivation ensam? Jag är ju en sån person som tycker att halva nöjet med hästägandet är sällskapet och stallkamraterna som har precis samma hästnördiga intresse som jag själv har. Jag hoppas jag hittar det igen även framgent, helt klart.

Tävlingssuget har ju inte minskat, om än fallit lite i glömska – så ikväll har jag suttit och rekat vad Tävlingsdatabasen har att erbjuda Grizzlan och mig i sensommar/höst. Kanske vi kan sikta på att snurra runt någon LB redan i månadsskiftet juli/augusti – vad tror ni? 🙂 Då får jag ju i alla fall en egen piska/morot, vad man nu vill kalla det – att hålla igång vår träning på nödvändigt sätt.

Mjo, jag tror jag ska sikta på det. 🙂 Så där startar nedräkning nr 1. Nedräkning nr 2 kommer skrämmande nära varje dag… Det är nämligen bara ca 3-4 veckor innan Ida och Manne flyttar, och jag försöker vara ”liten men tuff” i den tanken, även om jag mest bara känner mig liten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.