Sommarkvällar ♥

Ida och jag, ute på tur med våra hästar. ♥

Nu har jag bestämt mig. Försommaren är min favoritårstid. Det är fullt ut sommar men man har ändå massor av sommar framför sig. Jag älskar´t!

Såhär när hästarna går på bete och man fortfarande rider så får man ta lite vad man haver. Som t.ex. nu när vi inte är nära vår hemmaridbana så red vi några övningar längs en fin grusväg istället. Eftersom vägen är lite kort fick vi ta den ett gäng vändor, med bl.a. möte med mountainbike-åkare i skogen…

Ida och jag är i filmartagen och har fått riktig snurr på den grejen – så vill ni följa med på gårdagens sommarkväll med hästarna så kika på filmen här nedan vetja! I videon utlovas också en liten sneak peek på den gård Ida och Manne flyttar till i sommar…

1 svar på ”Sommarkvällar ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.