SOMMARLOV!

En glad Wilton i sommarhagen ♥

En dag tidigarelagd sommarsemester blev det för smågrabbarna, tillika bästisarna, Wilton och Vito. Direkt efter jobbet igår lastade vi småttingarna och gjorde den långa resan, på hela fem minuter, till beteshagen. 😉 Återigen klev Wilton rakt på transporten utan minsta fundering. Totalt cool och avslappnad hela vägen och likaså vid avlastning. DUKTIG! ♥

När hästarna fick syn på sina kamrater blev det en del spring, men ganska snabbt vann det lockande goda gröna och sommarens mumsande inleddes. 🙂 Nu hoppas vi att våra små växer och gror gott på sina grönsaker över sitt sommarlov.

Jag hann ta några spontana bilder men bjuder på dem här lite löpande närmsta dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.