Bara Wilton kvar och årets sista föl!

Cala Idol och Cala Gold Nugget åkte på sitt sommarlov i lördags!

Det är nu bara Wilton kvar som inte fått börja sitt sommarlov. Grizzly och Manne släpptes igår kväll på det gröna medan Wilton och Vito, stallets 2-åringar, får vänta någon dag till. Wilton ska nämligen hinna få sina fötter friserade inför betet och Vito har någon giva av medicinering kvar innan vi släpper dem – men vi siktar på att de gör storpojkarna sällskap redan på onsdag kväll. ♥

Manne och Grizzly dök rätt ner i det gröna mumsiga. ♥
Välkommen till världen!

Sist men inte minst även fast väldigt liten och nyfödd – välkomnar vi årets andra och sista föl till Cala Gård! ♥ Ett litet stoföl e. Power u. Confetti Ås Hon står på stuteri i södra Sverige men kommer hem till gården om drygt en månad är det tänkt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.