Alla ”första gången”

Wilton stod till slut ganska stilla 😉

Det roliga med unghästar är alla ”första gången” man får vara med om med dem. Första gången med utrustning på, första gången att gå på en hästtransport, första gången att spola benen/duscha osv – ja ni hajar. Precis som med barn, det blir liksom en vardaglig upptäcktsfärd och det är ju så roligt! ♥

Igår fick Wilton duscha benen med uteslangen. Jag vill inte klämma in honom i duschen första gången utan istället låta honom ha plats att röra sig tills han kommer på att det blir bekvämast, lättast och ”går över” fortast om man väljer att stå stilla. 🙂 Wilton dansade runt en hel del inledningsvis, men till slut lugnade han ner sig och jag kunde spola benen som tänkt. Tack Ida eller egentligen mest tack till Manne, som stod intill som moraliskt stöd till Wilton. 😉

Grizzly fick trava över bommar igår. Ett bra sätt att aktivera de numera gömda och vilande magmusklerna. 😛

Imorgon kommer tandläkaren till Wilton och han ska samtidigt få sin vaccination. Det är minsann händelserika dagar för min lille Mr nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.