Effektiv helg

Utan Arwin hade jag aldrig hunnit få så mycket gjort i helgen. 😉

Den här helgen har jag jobbat på som om jag hade bra betalt och varit väldigt effektiv! 🙂 Det har blivit massor gjort och det kändes otippat i fredags, även om listan var lång. Vädret har varit på bästa humör och det smittade av sig på mig. Redan efter jobbet i fredags fick jag sån energi att jag bara ville börja stöka av saker som behövde göras.

Vi inledde helgen i fredags med årets, något sena, premiärgrillning. Vi satt ute och åt och efter det fick jag ett ryck och rensade ogräs från våra ”ståtliga” häckplantor runt hela tomten och därefter gick ett varv med benmjöl. 😉 Jag ger mig inte. De SKA ta sig!

Tidigt lördag morgon satt jag på läktaren i Timrå ridhus för att se några av årets 3-åriga hästar som visades på Unghästtest, vilket förhoppningsvis Wilton ska göra om exakt ett år. En del hästar såg så ”färdiga” i kroppen, vilket känns långt ifrån att tänka att Wilton ska se sådär vuxen ut om ett år, haha. Lillfjärten. ♥

Det som vidare kunde bockas av från listan efter helgen är: rensning och gödning av rosrabatten, rensning av grenar och löv från hela tomten som kördes bort på tippen (hästfinkan kommer till användning rätt ofta!), gräsklippning, vattning av häck och unga buskar, träd och rosor, städning av huset, tvättning åt gästerna på Loftet, två pass lastträning av Cala Highness, en första genomgång och fix av den ena av årets blivande beteshagar med Ida, ompyssling och lite träning av mina egna pållar samt även lite annat smått och gott.

Tur det är kortvecka den här veckan. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.