Panda 9 år!

Panda nyss hemkommen till Sverige, för snart 9 år sedan!

Världens bästa Panda fyllde hela 9 år i förrgår. GRATTIS! ♥ Det känns helt galet att tiden gått så fort. Hon är en helt magisk hund på alla sätt och vis och jag hoppas hon får vara med mig länge till…

Igår fick Wilton sin avmaskning och det smakade inte jättegott tyckte han. 😉 Dock tog han den snällt av tant Ida, haha.

Grizzly fick ett joggpass på ridbanan och kändes mjuk och följsam, men det känns verkligen att han har x antal kilos övervikt nu som vi ska börja mejsla bort. Jag rider bara ”snälla” linjer än och får pö om pö öka intensiteten i ridpassen. Vill försöka undvika nåt bakslag pga. att man satt igång för hårt för fort eller nåt – som sagt – med den där övervikten som inte hjälper till… 😉

Nu ser jag fram emot helg som jag hoppas blir en effektiv sådan. Har så galet mycket på to-do-listan så jag vet knappt var jag ska börja. Men det ger sig!

Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.