Årets första föl och ponnymammadröm

Hoppet om ponnymamma lever kvar

Helgen försvann, igen. Tycker inte jag hunnit med nåt alls, men tänker jag tillbaka gjorde jag nog det ändå. Kanske inte så mycket av måste-listan, men desto mer på villhellre-listan. 🙂

Grizzly ser fortsatt fräsch ut men han är nu inskriven i Viktväktarnas program. Nä där ljög jag… han går ju på fri tillgång. Hm. Kanske han kan registreras i 16 weeks of hell? Träningsmässigt menar jag då, haha. Återigen, kosten reglerar Fläcken helt själv.

Nä, det hänger på mig att se till att han rör sig mer nu så han får göra comeback ordentligt. Heja mig.

Igår fick vi sällskap på liten skogsklättersväng och trots allt sällskap höll Grizzly på att parkera mig upp-och-ner i en grästuva. Det var nära! Han bara försvann under mig och stack åt andra hållet så jag tappade stigbygeln, men lyckades av ren tur hålla mig kvar, haha.

Hemma på gården fick Arwin rida, vilket inte var tänkt och planerat så. Men när han ville så gärna kunde vi (läs jag) inte säga nej. Han letade grepp om tyglarna och ropade HEJ! ♥ Hoppet om att få bli en ponnymamma en vacker dag lever kvar!

Vi hann även förbi och hälsade på Cala gårds (min pappas och hans frus gård) nya tillskott i helgen. En nyfiken och galet söt liten hingst. ♥ Såklart tillbringade jag lite tid med åringarna också – och Arwin hade en riktig mysstund med hingstarna, Cala Gold Nugget och Cala Idol. Titt här nedan så sött.

Toppmatchade, lika söta och lika galna frisyrer – alla tre. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.