Ny vecka

Helgen är förbi och trots energilåg till tusen har en del blivit gjort i alla fall. Loftet tar ju en hel del tid mellan bokningar med städ och tvätt och fix. Men nu har vi långboende i en hel månad, så lite vila blir det innan nästa storstädning.

Övrig tid i helgen har vi promenerat, fixat lite i trädgården med påbörjad rensning. Kirskålen vill gärna ta över varenda rabatt och gräsmatta hos oss, om den ges möjlighet… Kämpa Elaine!

Grizzly har nu avslutat sin medicinering och vad det än var som spökade i hans kropp verkar det ha hjälpt! 😀 Jag kollade honom på lina igår och han såg riktigt fräsch ut! ♥

Wilton fick igår en ”uteritt” igen och en stunds mumsande av de första gröna stråna. ♥

I veckan ska jag göra parasitkoll på båda hästarna och försöka boka in både hovis och tandkoll, vilket är hos samma person – så jag hoppas vi kan tajma det på bra sätt. 🙂

Själv ska jag också på halvårskontroll till min reumatolog i veckan och nya prover ska tas. Jag HOPPAS verkligen de inte tänker laborera något med min medicin den här gången, nu när jag äntligen känner mig i bästa ”värkformen” jag gjort sen jag fick sjukdomen. Det är en helt ny värld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.