Akuten och löshoppning

Mr Wilton och Vito GT på väg in i Timrå ridhus

I skrivande stund känner jag mig lagom ramsned. Vi pratade med 1177 igår kväll eftersom Arwin försämrades igen och hade haft hög feber i tre dygn. De hänvisade oss direkt att åka in till akuten. En konstaterad öroninflammation fick vi med oss hem när vi fick åka hemåt framåt småtimmarna. Väl hemma kunde Arwin inte sova pga. öronsmärtorna och det var för kort tid sedan vi gett smärtstillande så jag har suttit upp hela natten med honom i famn. Vid 06 kunde han äntligen somna och då även jag, så ett par timmar sömn hann jag få till inatt.

Håller Arwins höga feber i sig måste vi söka igen enligt läkaren. Stackars liten Arwin… 🙁

Igår satte jag ihop filmen från Wiltons utflyktsdebut. Som jag nämnde igår är jag SÅ stolt över honom och över hur han hanterade dagen. Han gick rakt på transporten, både på vägen dit och hem. Guldstjärna!

Målet med löshoppningen var att småttingarna, som fyller 2 år i sommar, ska få se övningen och bekanta sig med hela grejen att åka iväg och se nya ställen. Jag hade först tänkt och trott att Wilton bara skulle springa över markbommar första gången, men de lade upp ett litet räcke så det blev några små valpiga skutt i alla fall! 🙂

Se videon här nedan om ni vill. Tack hela gänget som hängde med, ingen nämnd och ingen glömd på så vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.