Wilton och VAB

Bebis-Wilton ♥ (bild från hans uppfödare, Towe. Tack!)

Våra planer för Valborg blev om intet. Arwin blev i fredgskväll hängig och har varit SÅ dålig hela helgen. Sådär så man är riktigt orolig hela tiden och man känner sig så hjälplös… 🙁 Hög feber, ont i örat igen. ledsen och halvt medvetslös stundvis. A är och jobbar i Övik måndag till onsdag, så jag får starta denna vecka med VAB.

Igår morse, innan resten av familjen vaknat, hann jag iväg med mina stallkamrater en sväng till Timrå ryttarförening för Wiltons första utflykt och löshoppning! Han gjorde mig SÅ stolt, men jag tänkte visa er sen. Film kommer inom kort för er som är nyfikna att se. 🙂

Hörs snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.