April försvann?!

Mina prinsar ♥

April, månaden som försvann. Jag har mycket huvudbry just nu och är i valet och kvalet hur jag ska göra med saker och ting framöver. Haha, kryptiskt värre jag vet, men eftersom det bara är mina tankar som flyger omkring överallt just nu så vill jag inte säga något högt.

Det jag faktiskt kan säga ”högt” är att jag har funderat på att göra min online-dagbok här privat. Med privat menar jag öppen med hjälp av lösenord för nära och kära, men kanske inte för vem som helst att läsa. Jag älskar ju att ha mina minnen i form av ord och bilder att gå tillbaka och minnas av. Så att sluta skriva här helt känns inte aktuellt för mig. Än i alla fall.

På söndag är planen att Wilton ska få ut på sin första lilla utflykt! Jag hoppas det blir som tänkt. Grizzly har fått vila sen veterinärbesöket men båda har fått ompyssling ”på löpande band” om kvällarna. ♥

I helgen ska Loftet storstädas igen, för på söndag kommer nya gäster över veckan. Sen är det en dags ledigt igen för ny storstädning, sen är det uthyrt i en hel månad! Hej och hå.

TREVLIG VALBORG OCH TREVLIG HELG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.