Tid inbokad för vårt, förhoppningsvis sista, återbesök hos veterinären

Inte i toppform, men rund är också en form. ♥

Nu har vi äntligen fått en tid för Grizzlys, förhoppningsvis sista, återbesök hos veterinären. Den 26 april ska han ultraljudas på nytt och då får vi se om vi får en OK-stämpel på rumpan. Håll tumme!

Cirkus 20 dagar till har jag med andra ord på mig att sätta lite mer rulle på honom. Han är fullt igång nu, men han har såklart en hel del ork- och formmässigt att komma tillbaka till – och allt måste få ta lite tid såklart.

Bommar ska vara vår vän fram till återbesöket så han verkligen har aktiverat sina bakben.

Utseendemässigt är G just nu en rund, lurvig och smutsig liten fläck med busig och lång ståndman. NÄR ska den ge sig och börja lägga sig ner undrar jag!? Hans hals ser ju så mycket grövre ut med den där piassavakvasten på nacken… 😉

Wilton ska snart också få besöka veterinären för att få sin årliga vaccination. Det blir premiärturen i hästtransporten mest troligt också, vilket blir spännande bara det. Mer lastträning vill jag helst hinna med innan det är dags att åka. Apropå manar så har han också rejäl man som är lite busig. Nya flätor fick han igår, i hopp om att manen ska lära sig att vilja vara på ena sidan. Vi får se hur vi lyckas. Hovslagaren kommer inom kort också och ska frisera hans fötter. Stora happenings i en liten bebishästs värld. ♥

Vårkänslor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.