Framsteg ♥

Pruppuss på näsan ♥

Ett helt pass på fyrkantsspåret blev det för oss igår kväll. Dock i alla gångarter och med många övergångar, så det kändes som ett mer matnyttigt pass för G och mig än på länge! 🙂 Snart är nog resten av banan snöfri också så vi slipper de besvärliga klamparna. Heja våren.

Som jag beskrev senast igår så brukar jag varje dag ta in Wilton när jag släppt ut Grizzly, och passa på när Ida fortfarande har sin Manne på stallgången som sällskap. Det hann jag inte göra igår, men ville vanan trogen ändå fortsätta rutinen med att ta in W för hans egna pysselstund. Gissa vem som stod som en gammhäst för första gången även fast han var helt ensam i stallet? 😀 SÅ duktig och såna här små saker känns som så stora framgångar och gör mig så glad att det är svårt att beskriva. Bebishästar alltså. SÅ utmanande, belönande, ibland frustrerande men SÅ inspirerande och motiverande att jobba med. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.