Leka julgran och veckans bästa dagar

Titt den här lille storpojken som fick leka julgran igår kväll. 😉 Han fick vara granen och jag pyntade med grimskaft runt magen, en barbackasadel och en skallrande sadelgjord mellan öronen. Tanken är att inget ska upplevas konstigt så sadeln fick ligga på halsen, på rumpan och på ryggen. Spännena på sadelgjorden lekte vi bjällerklang med och använde den att klia mellan öronen bl.a. Inget match, sa Wilton! ♥

I helgen ska vi ta vår ”träning” ut till ridbanan som nu äntligen är helt framtinad. 🙂

Fredag, lördag och söndag är enligt mig veckans bästa dagar. Jag har inte ens trubbel att åka till jobbet en fredag eftersom jag vet att goa dagar väntar. 🙂

Det blir stalltid med mina fina pållar och familjetid med mina favoritmänniskor. ♥ Jag hoppas vi kan få till någon roligare aktivitet med Arwin, lillstackaren som varit hemma från förskolan och förkyld hela veckan. Nu får det vara nog med sjukor!

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.