Läskigt älgmöte

Tanken var att Ida och jag skulle ta en kortare sväng igår kväll och bara hålla oss på byvägarna. På väg hem tog vi beslut att ändå ta vägen genom skogen, för det kändes som det mysigare alternativet… Halvvägs hem tog det dock tvärstopp pga. läskigt älgmöte. Hästarna blev livrädda och stack genom skogen och både Ida och jag trodde nog vi skulle bli hängande i någon grantopp innan vi fick stopp på hästarna, haha! Såna gånger är man då jäkligt glad över att man inte fått för sig att dra ut i skogen barbacka… 😉

Jag måste bara få skryta lite till om Wilton igen. Senaste dagarna har han verkligen hajat grejen och står stilla och snällt på stallgången, dock fortfarande med sällskap. Vi leker ”hovslagare” varje dag och bara myser. SÅ duktig liten. ♥

Nu finns nya videon att se för er som vill, bara klicka på bildlänken nedan. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.