En drömhelg

Toppmatchade. 😉

Nämen nu är livet äntligen tillbaka! Hela helgen, men särskilt söndagen, var magisk! A kom hem sent i lördags kväll, så igår var vi ute hela dagen och fixade och röjde på gården. Äppelträdet fick sig en välbehövlig holmgång och jag räfsade ihop det värsta av nedfallna kvistar från vår stora björk, löv i rabatter med mera.

Båda hästarna har varit drömmiga hela helgen också. I lördags tog jag och Grizzly oss en uteritt och han kändes framåt och glad. Wilton fick då en spontan lastträning igen, då en av våra stallkamrater hade sin transport framkörd. Återigen en stor guldstjärna till lille W och jag var så stolt över honom. ♥

Wilton börjar kännas som han landat här hemma nu. Han kommer oftast och möter mig i hagen när det är hans tur och det känns som vi börjar få en relation nu liksom, vilket känns bra! Igår kväll vid ompyssling på stallgången stod han verkligen som en riktig gammhäst, så lugn och trygg och gosig. ♥

Efter tjat från Ida gick jag med på att testa rida Grizzlan i hennes barbackapad och det är jag med facit i hand glad att jag gjorde. Jag är en barbackafegis eftersom jag ridit så otroligt lite barbacka i mina da’r. Det var liksom inget vi gjorde under intervallerna på travhästarna, om man säger så. 😉 Hur som helst. Skritt och trav blev det bara men det kändes bra och G var totalt cool. Filmbevis finns men det får ni se imorgon, om ni vill. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.