Väck med snösulorna

Idag har jag haft en semesterdag och Arwin och jag har myst och lekt hela dagen. Mormor kom och var barnvakt en stund på förmiddagen då jag hade hovis inbokad till Grizzlan. Nu är snösulorna väck! Ytterligare ett vårtecken. 😉 Dock kör vi broddat ett tag till…

Wilton fick sig en snabb översyn på sina fötter också, men de klarar sig några veckor till innan det blir dags för verkning. Som ni sett är det något jag försöker lägga prio på, just hantering av benen och hovarna på honom. Han var lite ”ägande” över sina fötter till en början, men nu ger han mig hovarna lugnt och låter mig greja och småbanka lite med handflatan utan konstigheter. Jag ser till att det alltid är jag som ställer ner hovarna på honom, så att han aldrig får chansen att försöka göra det själv. Allt eftersom bygger jag på tiden som jag håller och ”grejar” så han får tid att bli trygg, hitta sin balans och veta vad som förväntas av honom. 🙂

Idag hann jag inte med någon ridning, men imorgon tar vi oss en mix-tur igen – i solen får jag hoppas. ♥

Nu har Arwin och jag nedräkning. Sent imorgon kväll kommer A hem från sin resa och då tror jag att jag blir tvåa här hemma på studs. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.