Böjda spår och härdsmälta

Grizzly på töm

På väg in i sista sväng och snart bara upploppet kvar. Haha, så känns det – även om det faktiskt gått riktigt bra att vara ensam med Arwin den här veckan. Peppar, peppar har han fått vara frisk och glad och det underlättar ju såklart massor. OCH det faktum att jag jobbat deltid denna vecka. Annars hade det varit riktigt körigt.

Grizzly fick i tisdags ett pass på töm. Han har så smått fått börja att springa på böjt spår nu, men jag tar det försiktigt. Tycker nästan det är lättare på töm där han bara har sig själv att balansera och han är oftast väldigt ambitiös. Jag kan inte nog säga hur jag ser fram emot att ridbanan blir bar nu! Eller det kanske jag redan sagt? 😉

Wilton hade i tisdags en härdsmälta i huvudet och blev stressad till tusen när han råkade smita förbi vid uttag av en annan häst från hagen. När han hamnar i den där zonen har han noll respekt för ”personligt utrymme” och trycket av grimma etc, så han bara plöjer över en. Han tar dessutom lång tid på sig att varva ner och komma ur den zonen, men han är ju bara en liten pojkspoling än så länge så det ger sig nog med tid och erfarenhet. 🙂

Igår var han återigen helt underbart cool och eftertänksam i all hantering, så då gick priset upp på honom igen. 😉

Manne och Wilton säger hej

Idag ska jag ta en uteritt på min kära Fläck och rida en kort stund på ridbanan som avslutning. Igår fick han en uteritt av gästryttare och hade enligt rapport varit pigg och glad. ♥

Till sist en öppen fråga till er med grönare fingrar än jag – är det för tidigt att plantera penséer i krukor på bron nu? Är taggad att piffa vår nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.