Vårkänsla!

Vilken panghelg vi fick vädermässigt! Arwin och jag är ju hemma ensamma nu och det får jag väl med handen på hjärtat säga ”känns på”, om man säger så. 😉 Det underlättar nåt enormt att dela på sysslorna och särskilt uppesittartiden om nätterna, helt klart.

Jag har fått god hjälp ändå så att jag kunnat ta mig iväg till stallet som vanligt. Grizzly fick en uteritt igår följt av en liten stunds travövergångar på ridbanan. Underlaget där börjar bli precis sådär mittemellan ridbar, men det dröjer nog inte många dagar alls nu innan den är helt framtinad – om det här vädret fortsätter! 🙂 Jag har haft riktig vårkänsla i helgen och t.o.m. ridit barhänt – och DET är ett vårtecken om nåt!

Wilton har skött sig som en prins senaste dagarna också och verkar njuta av vår lilla dagliga rutin tillsammans med ompyssling och hantering. ♥

Grizzly och Wilton ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.