Registrerad och avregistrerad ägare + en annorlunda vecka

Den här veckan har jag blivit registrerad ägare av Wilton och avregistrerad ägare av Volvon. Frid och fröjd kan tänkas, men jag fick en kalldusch dagen efter jag hade sålt Volvon… Då damp nämligen nästa års fordonsskatt ner i min e-fakturabrevlåda. En månad innan den ska vara betald och en månad innan perioden börjar gälla, men ändå är det jag som blir betalningsskyldig. Gaaah! Så frustrerande och så himla typiskt! Hade vi skrivit ägarbytet ca 5 dagar tidigare hade den nye ägaren fått betala för skatten för bilen, för den period som DE äger bilen. Vilken skitregel… 🙁 -2767 kr helt åt pipsvängen för något jag inte ens äger längre.

Nog klagat. Nu väntar en annorlunda vecka som ensamstående mamma. A åker till Alperna för en vecka på dalskidan och jag och Arwin blir med andra ord home alone under tiden. Jag har förvarnat på jobbet att jag kommer måsta ta ut komptimmar för att få runt både lämning och hämtning på dagis under veckan. Fredag har jag tagit semester för att ge Arwin och mig lite av en kortvecka.

Nu har jag lagt upp och visat de sista av de bilderna jag tog av Wilton för exakt en månad sedan. 🙂 Nu får jag avvakta tills ridbanan är bartinad innan jag kan ta upp W dit igen. Isigt underlag är ingenting för barfotafötter. Så, kom igen nu våren – kämpa! 🙂

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.